Kirkehøjskolen i Brøndby

Kirkehøjskolen i Brøndby er oprettet i 2001 og har arrangeret højskoledage og andre kurser siden 2002. Formålet er at tilbyde folkeoplysning og debat/samtale om kristendom. Allekan deltage uanset kirketilhørsforhold. Bag kirkehøjskolen står en forening stiftet ud fra de fire folkekirker i Brøndby Kommune.

Der er tre foredrag på en sæson plus en filmaften. Filmaftenen foregår i Sognets Hus i Brøndbyvester Kirke. De tre foredrag er fordelt på de andre kirker i kommunen.

Foredragene finder sted på lørdage fra kl. 11.00 til kl. 15.00, og der serveres frokost undervejs. Filmaften med spisning finder sted en tirsdag kl. 17.30.

I Kirkehøjskolens program kan man læse om emnerne for foredragene. Et program kan afhentes i en af de fire kirker i Brøndby Kommune, der står bag Kirkehøjskolen; Brøndby Strand Kirke, Brøndbyøster Kirke, Brøndbyvester Kirke og Nygårdskirken.

Vedr. priser for deltagelse, se programfolderen: Forside og bagside,kalender med foredrag.

Se også Nygårdskirkens hjemmeside for løbende omtale af foredrag:

27. januar Brøndbyøster Kirke- Anatolien og den tidlige kristendom

24. februar Brøndby Strand Kirke - med Naser Khader

16. marts Nygårdskirken - Forfulgte kristne 

Tilmeldingsfristen er den 19. januar 2024. Tilmeldingen finder sted via mail eller telefon til Dorte Sonne-Hansen. Kontakteoplysningerne kan findes på folderens bagside. Deltagerbetalingen for foredragsrækken er 300 kr. pr. deltager, som betales via bankoverførsel eller kontant senest ved det første foredrag den 27. januar 2024.

Generalforsamlingen i Kirkehøjskolen i Brøndby:

Enhver, der har deltaget i mindst én af kursussæsonens foredragsrækker har ret til at deltage i Kirkehøjskolens generalforsamling samme år med opstillings- og stemmeret.

I kan finde flere oplysninger i Kirkehøjskolens folder eller ved at kontakte Kirkehøjskolens formand, næstformand eller vores ansvarlige for tilmeldinger. Kontaktoplysningerne kan findes på folderens bagside. 

Kontaktpersoner:
Sognepræst Peter Sander, Brøndby Strand Kirke (formand)
Tlf:. 29 41 42 47
E-mail: pes@km.dk    

Sognepræst Victor Sejersdal Petersen, Brøndbyvester Kirke (Næstformand)
Tlf:43460803

E-mail:  vspe@km.dk

Tilmelding:
Dorte Sonne Hansen
Tlf:. 21 64 33 34
E-mail: dsonne@live.com.